ΠΑΡΟΧΕΣ

CONCIERGE

Στο χώρο της υποδοχής το προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας ενημερώσει για τις δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε στο νησί. Εκδρομές ,ποιητικές βραδιές, πεζοπορία, συναυλίες, παραδοσιακές βραδιές όπως επίσης και να σας προτείνει μέρη για φαγητό και ποτό.

 

LOBBY BAR

Το Lobby Bar βρίσκεται περνώντας από το χώρο της υποδοχής και είναι ανοιχτό όλες τις ώρες της ημέρας. Απολαύστε τον καφέ , το ποτό σας, ή δοκιμάστε μια ποικιλία από ελαφριά πιάτα που προτείνει ο chef μας. Το Lobby Bar είναι ένας χώρος υπέροχα διακοσμημένος με άνετες βεράντες.

 

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Ένα επίπεδο κάτω από την υποδοχή και σε ένα χώρο με μοναδική θέα μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας, αλλά και τις γευστικές λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους, που ετοιμάζει ο chef μας.

 

ΠΙΣΙΝΑ-POOL BAR

Από νωρίς μπορείτε να κολυμπήσετε στην πισίνα είτε για άσκηση είτε απλά για να δροσιστείτε. Το προσωπικό του Pool Bar είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να σας σερβίρει χυμούς, ποτά και δροσερές σαλάτες.

 

LAUNDRY SERVICE

Με ένα τηλεφώνημα το προσωπικό μας θα βρεθεί στο δωμάτιο σας προκειμένου να παραλάβει τα ρούχα σας για υπηρεσίες καθαριστηρίου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ /
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ /
Kythea Resort
Αγ. Πελαγία Κύθηρα 801 00, Ελλάδα
Email: info@kythea.com
Τηλ.: +30 27360 39150 / 170
Fax: +30 27360 39180
MHTE: 0207Κ014Α0003601
© 2020 Kythea Resort. All rights reserved. | Privacy Policy